Başkanlığımızın Covid 19 kapsamında aldığı tedbirler (ödünç, iade, uzatma işlemleri, salon hizmetleri, eğitimler,vb.) için tıklayınız.

Covid 19 hakkında Cumhurbaşkanlığı Genelgeleri, Yüksek Öğretim Kurumu Tedbirleri ve Üniversitemiz Senato ve Yönetim Kurulları'nın aldığı kararlar doğrultusunda Başkanlığımız 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı için aşağıdaki önlemleri uygulamaya koymuştur:

• Çevrimiçi olmayan veritabanı ve kullanıcı eğitimlerimiz iptal edilmiştir.
  • Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi'nin tüm salonları kullanıma kapatılmıştır.
  • İade süresi 14/03/2020 ve sonrası olan tüm kullanıcılarımızın materyal iade tarihleri dönem sonuna kadar uzatılmıştır.
  • Ödünç-iade, süre uzatma, rezerve ve mezuniyet-çıkış işlemlerimiz devam etmektedir.
  • Uzaktan hizmet altyapımız hizmet vermeye başlamıştır (Uzaktan Kütüphane Hizmetleri Rehberi için tıklayınız).
  • Covid 19 Hakkındaki Açık Erişimli Bilgi Kaynakları dizin haline getirilmiştir. (Erişim için tıklayınız.)
  • Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin bilgi kaynağı ihtiyaçlarını dijital kütüphane anlayışıyla karşılayarak üniversitemizin uzaktan eğitim sürecine destek olmaya kararlılıkla devam edilmektedir.

Bilgilerinize, saygılarımızla...

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

(Her türlü soru, görüş ve danışma hizmeti için kddb@odu.edu.tr adresine e-posta gönderebilir ya da mesai saatleri içinde 0452 226 5224 numaralı telefonu arayabilirsiniz.)

Eklenme Tarihi : 01-04-2020 20:06:44