2019-2020 eğitim-öğretim döneminde araştırma ve çalışma olanaklarının artırılması için depo ve arşivlerimizde çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Başkanlığımız depo ve arşivlerini düzenleyerek 2019-2020 eğitim dönemi için hazırlanmaktadır.

Sürdürdüğümüz hazırlıklar neticesinde akademisyen ve öğrencilerimize daha ferah bir araştırma ve çalışma ortamı sunmayı planlanmaktadır. Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanesi'nde sunduğumuz tüm idari ve teknik hizmetlerimizi kullanıcı odaklı yaklaşımlarımızla geliştirmeyi sürdürmekteyiz.

Üniversitemizin ve Başkanlığımızın Yüksek Öğretim Kalite Hedefleri ve Politikalarına uygun şekilde dünya standartlarında hizmetlerimizle yeni öğrencilerimizi karşılamak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Eklenme Tarihi : 05-08-2019 08:34:32