Ders materyallerinden oluşan Clinical Key Student Dental veritabanı için Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenleriyle webinar gerçekleştirildi.

Başkanlığımızca Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerine yönelik olarak Elsevier Yayınevinin diş hekimliği fakülteleri için hazırladığı ders materyallerinden oluşan Clinical Key Student Dental veritabanı konusunda 15/05/2020 Cuma günü Saat: 16.00’da çevrimiçi eğitim düzenlendi.  Gerçekleştirilen etkinliğe Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Melih ÖMEZLİ ve Doç. Dr. Çiğdem GÜLER ile birlikte akademisyenler katılım sağladılar. Etkinlikte ders materyallerinin kullanımı, mobil uygulama kurulumu, sunumlara dosya ve görsel aktarma gibi süreçler uygulamalarla anlatıldı.

Platfomun önemli özelliklerden bazıları:

• Kitap içinden Bookshelf uygulamasını çalıştırılabilmesi
  • İşaretleme, not alma, imajları sunuma aktarma, metin kopyalama, çalışma kartları oluşturma, sesli okuma (text to speech) gibi özellikler
  • Create Assignment modülü ve vurgulayıcı
  • Paylaşım ayarları yardımıyla farklı öğrenci grupları ile paylaşım
  • Mobil uygulamayı çevrimdışı kullanım

Eklenme Tarihi : 27-05-2020 16:15:38