Başkanlığımız TÜBİTAK ULAKBİM EKUAL kapsamındaki elektronik bilgi kaynakları için çevrimiçi eğitim gerçekleştirdi.

Başkanlığımız, üniversitemiz akademisyenleri ve lisansüstü öğrencileri için "Bilimsel Yayın Sürecinde Proquest Kaynaklarından Yararlanma Yöntemleri" etkinliğini düzenledi. Çevrimiçi ortamda düzenlenen eğitimde Başkanlığımızın 2020 yılı için abonelik gerçekleştirerek üniversitemizin hizmetine sunduğu "Proquest Health and Medical Complete" veritabanı ile TÜBİTAK ULAKBİM EKUAL kapsamında ülkemizdeki tüm üniversitelerin ve polis akademilerinin erişimine sunulan Proquest Dissertations and Theses veritabanı hakkında bilgiler verildi.

Eğitim toplantısında veritabanları hakkında bilgi verildikten sonra;

• Arama yapma,
  • Sonuçları filtreleme,
  • Arama uyarısı oluşturma,
  • Atıf bilgisi oluşturma,
  • PDF olarak belgeyi kaydetme,
  • Diğer ilgili belgelere erişme, gibi işlevler platform üzerinden örnekler verilerek anlatıldı.

Eklenme Tarihi : 29-02-2020 10:09:18