Başkanlığımız Digital Complete Anatomi Atlası İçin Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında Eğitim Düzenledi.

Digital Complete anatomi atlası için Başkanlığımızın girişimleriyle 31/03/2020 tarihine kadar deneme erişimi açılması sağlanmıştır. Deneme erişiminden Ordu Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri yararlanabilmektedir. Atlas dijital bir platformda, insan vücudunun anatomik yapısını çok boyutlu bir şekilde inceleme fırsatı sunmaktadır.

Digital Complete anatomi atlası için Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Amfi 1 Salonu'nda Başkanlığımız tarafından tanıtım ve eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitim programında atlasın sunduğu imkanlar, kullanıcılarına sunduğu avantajlar, farklı teknolojik cihazlara indirme ve entegre etme yöntemleri anlatılırken; mikroskobik ölçketeki görüntülerin sunum, vb. çalışma dosyalarına aktarılması gibi işlevler uygulamalarla gösterildi.

Eklenme Tarihi : 11-03-2020 08:59:23