Kurumsal abonelik sağladığımız Clinical Key veritabanı için Tıp Fakültesi akademisyen ve öğrencilerine yönelik olarak eğitim düzenlendi.

Başkanlığımız elektronik kaynaklarının tanıtımı ve kullanımı konusunda çevrimiçi eğitim programları düzenlemeye devam etmektedir. Bu kapsamda üniversitemiz tıp fakültesi ve öğrencilerine yönelik olarak 01/06/2021 Salı günü saat:16.00'da Clinical Key veritabanı hakkında kullanıcı eğitimi ve tanıtım programı gerçekleştirilmiştir. Programda, tıp ve sağlık bilimleri alanlarında güncel bilgiler içeren Clinical Key veritabanının modülleri ve fonksiyonları anlatılırken; veritabanı içeriğinde yer alan e-kitaplar, e-dergiler, e-makaleler, görüntüler, videolar ve kişiselleştirme ayarları üzerinde durulmuştur.

Eklenme Tarihi : 01-06-2021 16:47:55