Al Manhal veritabanı için Ordu Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerine yönelik çevrim içi eğitim düzenlendi.

Başkanlığımız elektronik bilgi kaynaklarının tanıtımı ve kullanımı konusunda çevrim içi eğitim programları düzenlemeye devam etmektedir. Bu kapsamda üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine yönelik olarak 26/10/2021 Salı günü Saat: 14:00'da Almanhal veritabanı kullanıcı eğitimi düzenlendi. Eğitimde Al Manhal veritabanı platform kullanımı, kullanıcı hesabı oluşturarak platform özelliklerinden nasıl faydalanılabileceği konularında bilgiler verildi.
Al Manhal veritabanı: Orta Doğu, Afrika ve Asya’nın yayıncılarından derlenmiş bilimsel içeriği, Arapça tam metin içinde detaylı arama yapmanızı sağlayan bir veritabanıdır. İslam Çalışmalarının yanı sıra, Dil ve Edebiyat, İşletme ve Ekonomi, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Tarih, Hukuk, Eğitim Bilimleri, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar, Psikoloji ve Felsefe ile İslami Finans disiplinlerinde e-kitaplar, e-dergiler, tezler ve araştırma raporları sunan, telif hakları güvence altına alınmış orijinal akademik araştırmaları, üniversite yayınlarını, bilim toplulukları ve araştırma kuruluşlarının çalışmalarını  tek şemsiye altında toplayan bir koleksiyondur.

Eklenme Tarihi : 26-10-2021 15:15:35