JoVE veri tabanı için üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine yönelik kullanıcı eğitimi düzenlendi.

Başkanlığımız elektronik bilgi kaynaklarının tanıtımı ve kullanımı konusunda çevrim içi eğitim programları düzenlemeye devam etmektedir. Bu kapsamda üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine yönelik olarak 24/05/2023 Çarşamba günü saat 14:00'da JoVE veri tabanı hakkında kullanıcı eğitimi ve tanıtım programı gerçekleştirilmiştir. Programda, veri tabanına genel bir bakış, bireysel olarak kayıt oluşturma, kaynaklara erişim, JoVE videolarının derslere entegrasyonu, veri tabanı kaynakları ile ders içeriklerini eşleştirme gibi konular hakkında bilgiler verilerek sunum sonunda anlatılan konular uygulamalı olarak gösterilmiştir.
Eğitimin video kaydı için tıklayınız.

Eklenme Tarihi : 26-05-2023 14:42:01